BRANDBEVEILIGING

Brand kan snel ontstaan. Vaak zijn de gevolgen niet te overzien. Met onze branddetectieoplossingen signaleert u een brand tijdig.

MEER LEZEN

INBRAAKBEVEILIGING

Met onze inbraakbeveiligingsoplossingen verkleint u door tijdige signalering het risico op inbraak.

MEER LEZEN

CAMERABEVEILIGING

Steeds vaker wordt de veiligheid van uw bedrijfspand of woning op de proef gesteld door overvallen of andere omgevingsfactoren. Door uw woning of bedrijfspand te laten beveiligen met een professionele beveiligingscamera, bent u er zeker van dat uw eigendommen bewaakt en beschermd worden.

MEER LEZEN

MELDKAMER

Wij werken alleen met particuliere alarmcentrales, die door het Ministerie van Justitie zijn toegelaten onder een Particuliere Alarm Centrale (PAC) nummer en die gecertificeerd zijn. De PAC heeft als doel om haar zakelijke en particuliere klanten op een persoonlijke en professionele wijze van dienst te zijn.

MEER LEZEN

TOEGANGSCONTROLE & INBRAAKBEVEILIGING

Met een toegangscontrolesysteem maakt u de kans op verduistering en diefstal binnen uw onderneming kleiner. Met dit systeem en een inbraakbeveiliging verkleint u de kans op diefstal tijdens werktijd en geeft u bescherming aan uw medewerkers en hun bezittingen.

MEER LEZEN

CERTIFICERING

Het is mogelijk uw brandmeld- of beveilgingsinstallatie te laten certificeren conform door de CCV gepubliceerde certificatieschema’s en regelingen. NED fire & security verzorgt uw certificering.

MEER LEZEN